0 0
The hummingbird brownie

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Tamna čokolada 200 g
Margarin 175 g
Šećer 325 g
Glatko brašno 130 g
jaja 3 kom
Šećer u prahu za posipanje

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

The hummingbird brownie

Jednostavan i ukusan :)

  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Odličan i jednostavan kolač kojem je nemoguće odoljeti 🙂

Priprema

1
Gotovo

Pećnicu zagrijte na 170 C, a kalup (33x23x5 cm) premažite uljem ili obložite pek papirom.
Maslac i čokoladu rastopite zajedno na pari potom mikserom umiješajte šećer, brašno i na kraju jaja.

2
Gotovo

Smjesu izlijte u kalup pa pecite 30-35 minuta.

3
Gotovo

Gotov brownie izvadite iz pećnice pa ostavite da se ohladi par sati (kolač hlađenjem dobije prepoznatljivu, pomalo ljepljivu konzistenciju).
Poslužiti samostalno ili uz kuglicu sladoleda.
U slast!

Mateja Feljan

Gastro amaterka koja se voli igrati slatkim & slanim namirnicama :)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Krem juha od brokule
prijašnji
Krem juha od brokule

Dodajte svoj komentar