0 0
The hummingbird brownie

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Tamna čokolada 200 g
Margarin 175 g
Šećer 325 g
Glatko brašno 130 g
jaja 3 kom
Šećer u prahu za posipanje

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

The hummingbird brownie

Jednostavan i ukusan :)

  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Odličan i jednostavan kolač kojem je nemoguće odoljeti 🙂

Priprema

1
Gotovo

Pećnicu zagrijte na 170 C, a kalup (33x23x5 cm) premažite uljem ili obložite pek papirom.
Maslac i čokoladu rastopite zajedno na pari potom mikserom umiješajte šećer, brašno i na kraju jaja.

2
Gotovo

Smjesu izlijte u kalup pa pecite 30-35 minuta.

3
Gotovo

Gotov brownie izvadite iz pećnice pa ostavite da se ohladi par sati (kolač hlađenjem dobije prepoznatljivu, pomalo ljepljivu konzistenciju).
Poslužiti samostalno ili uz kuglicu sladoleda.
U slast!

Mateja Feljan

Gastro amaterka koja se voli igrati slatkim & slanim namirnicama :)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Krem juha od brokule
Sljedeći
Domaće lepinje
prijašnji
Krem juha od brokule
Sljedeći
Domaće lepinje

Dodajte svoj komentar