0 0

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Krumpir 1 kg
Kranjska kobasica 1 kom
Hamburger 10 dag
Crveni luk 1
Mrkva
Cherry rajčica 3
Feferoni 2
Parmezan
Sol žlica
Ljuta mljevena paprika žlica Tucana

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pikantni krumpir sa hamburgerom i kobasicom

Značajke:
  • Glavno jelo
Kuhinja:

Recept čija cijena ne prelazi 20 kuna, a ulazi u top 3 jela koja sam jeo. Doslovno.

  • 80 min
  • Broj obroka 2
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Oguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone.
Staviti maslac u posudu za pečenje i prethodno usitnjene sastojke staviti u vatrostalnu posudu. Dodati žlicu soli i žlicu tucane ljute paprike.
Sve promješati.




Priprema

1
Gotovo
10

Priprema

Oguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone.
Staviti maslac u posudu za pečenje i prethodno usitnjene sastojke staviti u vatrostalnu posudu. Dodati žlicu soli i žlicu tucane ljute paprike.
Sve promješati.

2
Gotovo
30 min

Staviti u pećnicu na 220°C oko 30 minuta.
Za to vrijeme narezati kobasicu na kolutiće i hamburger na šnite.

3
Gotovo
30 min

Nakon 30 minuta pečenja, izvaditi pečeni krumpir i dodati kobasicu i hamburger pa staviti natrag u pećnicu na 220°C na 30 min.

4
Gotovo
10 min

Nakon što se krumpir pekao 30 minuta sa kobasicom i hamburgerom, izavditi ga van i posipati sa parmezanom, i vratiti u pečnicu na još 10 minuta.
Nakon toga Pikantni krumpir sa hamburgerom i kobasicama spreman je za posluživanje.

U slast!

Mario Maričković

Mladi gastro amater koji se od posla opušta u kuhinji uz eksperimentiranje s hranom

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Homemade čips
Sljedeći
Crni grah na kaubojski način
prijašnji
Homemade čips
Sljedeći
Crni grah na kaubojski način

Dodajte svoj komentar