0 0
Homemade čips

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

Homemade čips

Značajke:
  • Desert

Domaći salt & vinegar čips

  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Ovaj čips pripremio sam po uzoru na ‘salt & vinegar’ čips i mogu reći – savršen je 🙂

Priprema

1
Gotovo

Uzmite 4 veća krumpira, obijelite ih i narežite na tanke šnite.

2
Gotovo

U litru vode dodajte žlicu sode bikarbone, pa potopite krumpir na cca pola sata. Krumpir potom izvadite pa posušite.

3
Gotovo

Krumpir ubacite u suhu posudu, dodajte žlicu maslinovog ulja, sol, mljeveni bosiljak i prstohvat origana, pa promješajte.

4
Gotovo

Na pleh stavite pek papir pa složite listiće jedan do drugog, pošpricajte (ili premažite) svaki listić octom, pa stavite sušiti 15 minuta na 200 C na srednjoj rešetki.

U slast!

5
Gotovo

Ostavite 5 minuta da se osuši i ohladi, dodajte sol.
U slast!

6
Gotovo

Mario Maričković

Mario Maričković rođen je 25. rujna 1991. godine te iako je od djetinjstva uključen u rad Radio Banovine, službeno se njenom vodstvu priključuje po završetku srednje Elektrotehničke škole u Zgarebu ne tako davne 2010. godine.

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Halloween deserti u ‘zadnji čas’
Sljedeći
Pikantni krumpir sa hamburgerom i kobasicom
prijašnji
Halloween deserti u ‘zadnji čas’
Sljedeći
Pikantni krumpir sa hamburgerom i kobasicom

Dodajte svoj komentar