












| Krumpir 1 kg | |
| Kranjska kobasica 1 kom | |
| Hamburger 10 dag | |
| Crveni luk 1 | |
| Mrkva | |
| Cherry rajčica 3 | |
| Feferoni 2 | |
| Parmezan | |
| Sol žlica | |
| Ljuta mljevena paprika žlica |
Recept čija cijena ne prelazi 20 kuna, a ulazi u top 3 jela koja sam jeo. Doslovno.
Oguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone.
Staviti maslac u posudu za pečenje i prethodno usitnjene sastojke staviti u vatrostalnu posudu. Dodati žlicu soli i žlicu tucane ljute paprike.
Sve promješati.

|
1
Gotovo
10
|
PripremaOguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone. |
|
2
Gotovo
30 min
|
Staviti u pećnicu na 220°C oko 30 minuta. |
|
3
Gotovo
30 min
|
Nakon 30 minuta pečenja, izvaditi pečeni krumpir i dodati kobasicu i hamburger pa staviti natrag u pećnicu na 220°C na 30 min. |
|
4
Gotovo
10 min
|
Nakon što se krumpir pekao 30 minuta sa kobasicom i hamburgerom, izavditi ga van i posipati sa parmezanom, i vratiti u pečnicu na još 10 minuta. U slast! |
escort Muğla Aydın Escort bayan Çanakkale Escort escort bayan balıkesir