












| Krumpir 1 kg | |
| Kranjska kobasica 1 kom | |
| Hamburger 10 dag | |
| Crveni luk 1 | |
| Mrkva | |
| Cherry rajčica 3 | |
| Feferoni 2 | |
| Parmezan | |
| Sol žlica | |
| Ljuta mljevena paprika žlica | 
Recept čija cijena ne prelazi 20 kuna, a ulazi u top 3 jela koja sam jeo. Doslovno.
Oguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone.
Staviti maslac u posudu za pečenje i prethodno usitnjene sastojke staviti u vatrostalnu posudu. Dodati žlicu soli i žlicu tucane ljute paprike.
Sve promješati.

| 
                       1 
                        Gotovo 
                         10 
                                           | 
                    
                                              PripremaOguliti krumpir i narezati na manje komade. Narezati luk, mrkvu, cherry rajčicu i feferone.  | 
                  
| 
                       2 
                        Gotovo 
                         30 min 
                                           | 
                    
                                             Staviti u pećnicu na 220°C oko 30 minuta.  | 
                  
| 
                       3 
                        Gotovo 
                         30 min 
                                           | 
                    
                                             Nakon 30 minuta pečenja, izvaditi pečeni krumpir i dodati kobasicu i hamburger pa staviti natrag u pećnicu na 220°C na 30 min.  | 
                  
| 
                       4 
                        Gotovo 
                         10 min 
                                           | 
                    
                                             Nakon što se krumpir pekao 30 minuta sa kobasicom i hamburgerom, izavditi ga van i posipati sa parmezanom, i vratiti u pečnicu na još 10 minuta. U slast!  | 
                  
escort Muğla Aydın Escort bayan Çanakkale Escort escort bayan balıkesir