Sastojci
- 
                                          0.5 kom Luk
 - 
                                          3 kom Češnjak
 - 
                                          1 kom MrkvaMala
 - 
                                          350 grama Miješano mljeveno meso
 - 
                                          250 ml Pasirana rajčica
 - 
                                          1 žlica VegetaJušna
 - 
                                          PeršinPo potrebi
 - 
                                          150 ml Vrhnje za kuhanje
 - 
                                          100 g Mozzarella
 - 
                                          100 g GoudaSir
 - 
                                          50 g Grana PadanoSir
 - 
                                          6 listova Listovi za lazanje
 - 
                                          Sol
 - 
                                          Papar
 
Upute
Popržit luk i češnjak. Dodati naribanu mrkvu, zatim meso, začiniti vegetom i paprom po potrebi i kuhati pola sata.
Dodati sos paradajz te kuhati još 5-10 minuta.
U posudu za pečenje najprije staviti malo pasirane rajčice, red mesa, narezane mozzarelle,
položiti listove za lazanje ( ne kuhane ) te preliti vrhnjem za kuhanje i popapriti i tako još jedan sloj.
Na kraju se završava sa vrhnjem za kuhanje.
Na vrhu dodati naribanu Goudu smješanu s Grana Padano sirom.
Peći 45 min do 1 sat na 200 stupnjeva ovisno o željenoj čvrstoći.

Priprema
| 
                       1 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             Luk i češnjak narezati na kockice te lagano popržiti, mrkvu naribati na trakice i dodati u tavu.  | 
                  
| 
                       2 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             Dodati mljeveno meso te začiniti sa Vegetom, peršinom i crnim paprom.  | 
                  
| 
                       3 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             Dodati pasiranu rajčicu i kuhati još 5-10 minuta.  | 
                  
| 
                       4 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             U posudu slagati redom:  | 
                  
| 
                       5 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             Stavite peći u pećnici na 200 stupnjeva 45 - 1 sat ovisno o čvrstoći lazanja.  | 
                  

              



                
                



