0 0
Kruh od kestenovog brašna

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Brašno od kestena 500 g
Glatko brašno 250 g
Suhi kvasac Vrećica
Maslinovo ulje Žličica
Sol Žličica
Šećer Pola žličice

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kruh od kestenovog brašna

Značajke:
    • 60 minuta
    • Broj obroka 4
    • Jednostavno

    Sastojci

    Upute

    Podjeli

    Vrlo ukusan i zasitan kruh na razini kolača…

    Priprema

    1
    Gotovo

    U posudi pomiješamo kestenovo i glatko brašno. Dodamo vode, soli, šećera, kvasac i maslinovo ulje.

    2
    Gotovo

    Miješamo dok se masa ne pretvori u tijesto jednake gustoće.

    3
    Gotovo

    Prekrijemo tijesto krpom i pustimo da odstoji 40ak minuta. Nakon toga napravimo manje "kruščiće" i posložimo na tablu za pečenje.

    4
    Gotovo

    Pečemo u pećnici 45 minuta. Kada je gotov, kruh je vrlo ukusan i za jesti ga samoga... Dobar tek!

    Recenzije recepta

    Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
    prijašnji
    Dadini njoki od krumpira i buče
    Sljedeći
    Meki medenjaci
    prijašnji
    Dadini njoki od krumpira i buče
    Sljedeći
    Meki medenjaci

    Dodajte svoj komentar