0 0
KISELA JUHA moje svekrve

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Piletina pileći hrbat
Mrkva 40 g
Korijen peršina 40 g
Peršinov list 40 g
Korijen celera 20 g
Crveni luk pola
Voda 1,5 l
Vrhnje za kuhanje 2 dl
Jaje 1 do 2 najbolja domaća jer juha dobiva ljepšu boju
Glatko brašno ili kukuruzni škrob količina po potrebi želite li gušću ili rijeđu juhu
Sol
Vegeta
Papar zrno
Ocat

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

KISELA JUHA moje svekrve

NAPOMENA: količina mesa i povrća može biti po izboru

Značajke:
  • Juha
Kuhinja:
    • 120 min
    • Broj obroka 4
    • Srednje zahtjevno

    Sastojci

    Upute

    Podjeli

    U hladnu vodu stavite kuhati pileći hrbat.
    Kada se poćme pjeniti juha skinuti pjenu dodati povrće i zaćine.
    Kada je povrće i meso kuhano juhu procijediti…

    Više u koracima..

    Priprema

    1
    Gotovo

    U hladnu vodu stavite kuhati pileći hrbat.
    Kada se poćme pjeniti juha skinuti pjenu dodati povrće i zaćine.
    Kada je povrće i meso kuhano juhu procijediti.

    2
    Gotovo

    Zajedno umutiti vrhnje za kuhanje, jaje i brašno,
    u vruću juhu dodati smjesu od vrhnja i brašna te ponovno staviti da juha ponovno prokuha, oko 10 minuta.

    3
    Gotovo

    U kuhanu juhu možete dodati na kocke narezano kuhano povrće i meso ( ako ga ima ) te ukrasiti citno sjeckanim peršinom. Po želji svako sebi dodaje par kapi octa ako želi promjeniti okus juhe...
    DOBAR TEK

    Đurđica

    Recenzije recepta

    Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
    prijašnji
    Riža na mlijeku
    Sljedeći
    Pogačice sa sirom i špekom
    prijašnji
    Riža na mlijeku
    Sljedeći
    Pogačice sa sirom i špekom

    Dodajte svoj komentar