Sastojci
-
Piletinapileći hrbat
-
40 g Mrkva
-
40 g Korijen peršina
-
40 g Peršinov list
-
20 g Korijen celera
-
pola Crveni luk
-
1,5 l Voda
-
2 dl Vrhnje za kuhanje
-
1 do 2 Jajenajbolja domaća jer juha dobiva ljepšu boju
-
Glatko brašnoili kukuruzni škrob količina po potrebi želite li gušću ili rijeđu juhu
-
Sol
-
Vegeta
-
Papar zrno
-
Ocat
Upute
U hladnu vodu stavite kuhati pileći hrbat.
Kada se poćme pjeniti juha skinuti pjenu dodati povrće i začine.
Kada je povrće i meso kuhano juhu procijediti…
Više u koracima..
Priprema
1
Gotovo
|
U hladnu vodu stavite kuhati pileći hrbat. |
2
Gotovo
|
Zajedno umutiti vrhnje za kuhanje, jaje i brašno, |
3
Gotovo
|