0 0
KISELA JUHA moje svekrve

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Piletina pileći hrbat
40 g Mrkva 40 g
40 g Korijen peršina 40 g
40 g Peršinov list 40 g
20 g Korijen celera 20 g
pola Crveni luk pola
1,5 l Voda 1,5 l
2 dl Vrhnje za kuhanje 2 dl
1 do 2 Jaje 1 do 2 najbolja domaća jer juha dobiva ljepšu boju
Glatko brašno ili kukuruzni škrob količina po potrebi želite li gušću ili rijeđu juhu
Sol
Vegeta
Papar zrno
Ocat

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

KISELA JUHA moje svekrve

NAPOMENA: količina mesa i povrća može biti po izboru

Značajke:
  • Glavno jelo
  • Juha
  • Predjelo
  • 120 min
  • Broj obroka 4
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

U hladnu vodu stavite kuhati pileći hrbat.
Kada se poćme pjeniti juha skinuti pjenu dodati povrće i začine.
Kada je povrće i meso kuhano juhu procijediti…

Više u koracima..

Priprema

1
Gotovo

U hladnu vodu stavite kuhati pileći hrbat.
Kada se poćme pjeniti juha skinuti pjenu dodati povrće i zaćine.
Kada je povrće i meso kuhano juhu procijediti.

2
Gotovo

Zajedno umutiti vrhnje za kuhanje, jaje i brašno,
u vruću juhu dodati smjesu od vrhnja i brašna te ponovno staviti da juha ponovno prokuha, oko 10 minuta.

3
Gotovo

U kuhanu juhu možete dodati na kocke narezano kuhano povrće i meso ( ako ga ima ) te ukrasiti citno sjeckanim peršinom. Po želji svako sebi dodaje par kapi octa ako želi promjeniti okus juhe...
DOBAR TEK

Đurđica

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Riža na mlijeku
Sljedeći
Pogačice sa sirom i špekom
prijašnji
Riža na mlijeku
Sljedeći
Pogačice sa sirom i špekom

Dodajte svoj komentar