0 0
Burek sa sirom – sirnica

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Kore pola kilograma
Sir pola kilograma
Sol čajna žličica
Ulje 1 dcl
Mlaka voda 2 dcl

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Burek sa sirom – sirnica

Značajke:
  • Glavno jelo

Mmmmm ukusan, sočan i jednostavan :)

  • Broj obroka 4
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Burek sa sirom ili sirnica, meni je zaista svejedno 🙂

E sada kada smo i to riješili, idemo se baciti na posao 🙂

BTW- ovo je brzinska verzija s kupovnim korama, pa da odmah upozorim i na to 🙂

Priprema

1
Gotovo

Vodu i ulje pomiješajte u jednoj čaši/posudici, a u drugoj posudi posolite sir. Uljem/malsacem premažite lim u kojem ćete peći.

2
Gotovo

Na nauljen lim najprije posložite jednu koru, premažite mješavinom ulja i vode, pa preko nje dodajte drugu koru, premažite pa dodajte mrvice sira. Slaže se dakle ovako:
-dvije kore pa sir (kora, premazati, kora, premazati pa sir, ponoviti postupak dok ne potrošite kore)

3
Gotovo

Kako "bacate" sir probajte svaki put "baciti" na drugo mjesto kako bi bio ravnomjerno raspoređen kada ga budete jeli.
Zadnju koru dobro premažite ostatkom mješavine ulja i vode. Pecite na 200 C cca 20-25 minuta.

4
Gotovo

U slast :)

Mateja Feljan

Gastro amaterka koja se voli igrati slatkim & slanim namirnicama :)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Kruh bez kvasca
Sljedeći
Kuglof sa sušenim brusnicama i bademima
prijašnji
Kruh bez kvasca
Sljedeći
Kuglof sa sušenim brusnicama i bademima

Dodajte svoj komentar