0 0
Varivo od kelja

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Luk Glavica
Kelj Glavica
Češnjovka 2
Krumpir 2
Mrkva 1
Kocka za juhu 1
Začini

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Varivo od kelja

Značajke:
  • Glavno jelo
  • 45 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Ukusno varivo za bilo koje doba dana i godine 😉

Priprema

1
Gotovo

Na vrućoj masti prepržimo luk.

2
Gotovo

Kada je luk dovoljno požutio, dodamo začine: mljevenu papriku, goveđu kocku, papar, sol, rajčicu iz tube. Promiješamo i dodamo malo vode da se pirja nekoliko minuta.

3
Gotovo

U međuvremenu nasječemo mrkvu na kolutove i oguljeni krumpir na kockice. Dodamo u lonac s još malo vode.

4
Gotovo

Kelj nasječemo na sitno, stavimo u lonac i dodamo vode da prekrije cijelu masu.

5
Gotovo

Dok se kuha, na tavi ispečemo dvije češnjovke (tako će biti manje masne i ukusnije no da ih kuhamo s keljom). Kada su pečene, isječemo ih i dodamo zajedno s masti u varivo

6
Gotovo

Nakon par minuta isključite vatru i pustite da se malo ohladi. Dobar tek!

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
TROKUT SARMA
Sljedeći
Dadini njoki od krumpira i buče
prijašnji
TROKUT SARMA
Sljedeći
Dadini njoki od krumpira i buče

Dodajte svoj komentar