0 0
Piletina s tjesteninom u umaku od šampinjona i parmezana

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piletina s tjesteninom u umaku od šampinjona i parmezana

Brzo, jednostavno i preeeeukusno :)

  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Piletina s tjesteninom u umaku od šampinjona i parmezana je zaista jednostavan i brz ručak savršenog okusa. Za recept nisam pisala količinu namirnica jer nije niti važna, dodajte-oduzmite po svome ukusu 🙂

 

Priprema

1
Gotovo

Stavite tjesteninu kuhati u posoljenu i pouljenu vodu. Dok se tjestenina kuha pripremite umak:
-na malo masti propirjajte šampinjone, svježi peršin i češanj češnjaka, ulijte vrhnje za kuhanje i dodajte parmezan, ostavite da se krčka par minuta.

2
Gotovo

Nakon što je tjestenina kuhana, umiješajte ju u prethodno napravljen umak.

3
Gotovo

Ispecite pileća prsa (ja ih posolim, popaprim, dodam prstohvat ljute mljevene paprike te mediteranskog začina/bilja), servirajte uz tjesteninu, posipajte parmezanom.
U slast! :)

Mateja Feljan

Gastro amaterka koja se voli igrati slatkim & slanim namirnicama :)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Domaći mini burgeri
Sljedeći
Domaći kruh sa sjemenkama
prijašnji
Domaći mini burgeri
Sljedeći
Domaći kruh sa sjemenkama

Dodajte svoj komentar

escort Muğla Aydın Escort bayan Çanakkale Escort escort bayan balıkesir

lose money