Sastojci
-
Pileća prsa
-
Tjestenina
-
Češnjak
-
Šampinjoni
-
Parmezan
-
Vrhnje za kuhanje
-
Sol
-
Papar
-
Mljevena paprika
-
Peršinov list
Upute
Piletina s tjesteninom u umaku od šampinjona i parmezana je zaista jednostavan i brz ručak savršenog okusa. Za recept nisam pisala količinu namirnica jer nije niti važna, dodajte-oduzmite po svome ukusu 🙂
Priprema
1
Gotovo
|
Stavite tjesteninu kuhati u posoljenu i pouljenu vodu. Dok se tjestenina kuha pripremite umak: |
2
Gotovo
|
Nakon što je tjestenina kuhana, umiješajte ju u prethodno napravljen umak. |
3
Gotovo
|
Ispecite pileća prsa (ja ih posolim, popaprim, dodam prstohvat ljute mljevene paprike te mediteranskog začina/bilja), servirajte uz tjesteninu, posipajte parmezanom. |