0 0
Mesna štruca u lisnatom tijestu

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Lisnato tijesto 500 g
Mljeveno meso 500 g
Crveni luk 2 kom
Mrkva 1 kom
Sol
Papar
Mljevena paprika
Jaje

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

Mesna štruca u lisnatom tijestu

Značajke:
  • Glavno jelo
  • 60 min
  • Broj obroka 4
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Malo drugacija, ali jednako ukusna verzija svima dobro poznatog jela 😁

Priprema

1
Gotovo

Luk i mrkvu izrezati na kockice i staviti pirjati na malo ulja.

2
Gotovo

Nakon sto luk i mrkva omekšaju, dodati mljeveno meso, začiniti i pirjati dok ne pusti svu vodu.

3
Gotovo

Dok se meso pirja, razvaljati lisnato tijesto na debljinu oko pola cm.

4
Gotovo

Kada je meso gotovo, rasporediti ga na razvaljano tijesto i zamotati u strucu.

5
Gotovo

Strucu staviti u brotvanj prekriven papirom za pečenje i premazati razmucenim jajetom.

6
Gotovo

Peci oko 30 min na 180-200 stupnjeva.

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Povrtni popečci
Sljedeći
Mini buhtle
prijašnji
Povrtni popečci
Sljedeći
Mini buhtle

Dodajte svoj komentar