0 0
Kozice na buzaru

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Kozice 1 kg
Češnjak 1 češanj
Peršin par listova
Pasirana rajčica 2 dcl
Bijelo vino 1 dcl
Krušne mrvice Par žlica

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

Kozice na buzaru

Značajke:
  • Glavno jelo
  • Predjelo
  • 45 min
  • Broj obroka 4
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

 

Priprema

1
Gotovo

1. Na maslinovo ulje dodati sitno nasjeckani češnjak i peršin te malo prodinstati.

2
Gotovo

Dodati oprane kozice, malo promiješati, te dodati vino. Pričekati par minuta dok vino ispari.

3
Gotovo

Dodati pasiranu rajčicu i kuhati 15-20 min.

4
Gotovo

Pred kraj dodati krušne mrvice, po želji sol, papar, mljeveni chilli, ja sam koristila ljutu neretvansku papriku.

5
Gotovo

Poslužiti sa tjesteninom, palentom ili samo sa kruhom.

hrANA

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Mesne okruglice u pivskom umaku
Sljedeći
Rafaelo kuglice
prijašnji
Mesne okruglice u pivskom umaku
Sljedeći
Rafaelo kuglice

Dodajte svoj komentar