0 0
Tagliatelle s kozicama u umaku od bijelog vina

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Kozice 300 g
Pelati 200 g cca
Cherry rajčica 4 kom
Bijelo vino 1 dcl
Tagliatelle tri hrpice cca
Luk 1 kom
Češnjak 3 češnja
Maslinovo ulje
Peršin
Papar
Sol
Tucana paprika

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tagliatelle s kozicama u umaku od bijelog vina

Brzo, ukusno, sočno :)

  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Tagliatelle s kozicama u umaku od bijelog vina idealna su večera za dvoje 😉 Priprema ne zahtijeva mnogo vremena niti truda, a rezultat je božanstven.

Priprema

1
Gotovo

Odmrznute kozice popržite kratko na maslinovom ulju pa ih maknite s vatre i stavite u posudu. Na istom tom ulju popržite potom nasjeckani luk, pa propirjajte usitnjene pelate i cherry rajčicu, začinite paprom, solju i tucanom paparikom. Pirjajte pola sata na laganoj vatri.

2
Gotovo

Nakon cca pola sata umiješajte kozice, vino i peršin pa pirjajte desetak minuta.

3
Gotovo

Dok kozice krčkaju skuhajte tjesteninu.
Kada je tjestenina kuhana ubacite ju u umak s kozicama i ostavite na laganoj vatri cca 5 minuta da se sastojci sjedine.

4
Gotovo

U slast!

Mario Maričković

Mladi gastro amater koji se od posla opušta u kuhinji uz eksperimentiranje s hranom

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Rolada od krumpirova tijesta sa sirom i šunkom
Sljedeći
Mesne okruglice u pivskom umaku
prijašnji
Rolada od krumpirova tijesta sa sirom i šunkom
Sljedeći
Mesne okruglice u pivskom umaku

Dodajte svoj komentar