0 0
Kozice u crvenom umaku

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Kozice 350 g smrznute
Tjestenina 500 g sa špinatom
Luk 1 glavica
Češnjak 3 - 4 režnjića
Peršinov list
Pelati 400 g
Pasirana rajčica 200 g
Bijelo vino 1 dcl
Maslinovo ulje
Sol po želji
Papar po želji
Začini po želji mediteranska mješavina
Parmezan po želji

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kozice u crvenom umaku

Značajke:
  • Glavno jelo
Kuhinja:
  • 50
  • Broj obroka 4
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Brzo i ukusno jelo idealno za ručak ili večeru

Priprema

1
Gotovo

Nasjeckajte luk, češnjak i peršin

2
Gotovo

Dinstajte luk na maslinovom ulju, posolite ga pa nakon nekoliko minuta dodajte češnjak i peršin

3
Gotovo

Dodajte smrznute kozice, začinite paprom i mediteranskom mješavinom i sve skupa dinstati desetak minuta

4
Gotovo

Podlijte bijelim vinom i ostavite da se krčka dok vino ne prokuha

5
Gotovo

Pelate nasjeckajte na male komadiće, dodajte ih u lonac skupa s pasiranom rajčicom

6
Gotovo

Ostavite da se kuha dvadesetak minuta do pola sata uz povremeno miješanje, po potrebi dodati vodu i još začina

7
Gotovo

Skuhajte tjesteninu

8
Gotovo

Poslužite umak i tjesteninu s naribanim parmezanom
Dobar tek!

Ines Perlić

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Cheese steak sandwich
Sljedeći
Tradicionalna zagorska Juha
prijašnji
Cheese steak sandwich
Sljedeći
Tradicionalna zagorska Juha

Dodajte svoj komentar