Sastojci
- 
                                          1 kom Buncek
 - 
                                          500 g Rezano kiselo zelje
 - 
                                          1 kom Mrkva
 - 
                                          3 kom Krumpir
 - 
                                          1 kom Crveni luk
 - 
                                          1 kom Češnjak
 
Upute
Priprema
| 
                       1 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             U lonac s vodom stavite buncek, posolite, dodajte papar u zrnu i češanj češnjaka.  | 
                  
| 
                       2 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             Ostavite da se buncek kuha sat i pol do dva, ovisno o njegovoj veličini.  | 
                  
| 
                       3 
                        Gotovo 
                         | 
                    |
| 
                       4 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             Dodajte pola litre vode, jednu kocku za juhu, lovorov list, papar i sol.  | 
                  
| 
                       5 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             Kada je buncek kuhan prebacite ga u posudu sa zeljem i dodajte narezani krumpir.  | 
                  
| 
                       6 
                        Gotovo 
                         | 
                    

              



                                
                                
                
                



