Sastojci
- 
                                          380 g cca Krumpir
 - 
                                          370 g cca Tikvica
 - 
                                          120 g cca Mrkva
 - 
                                          prstohvat svježeg/suhog Peršin
 - 
                                          3 kom Jaje
 - 
                                          1 istisnuti ili sitno sjeckani češanj Češnjak
 - 
                                          100 g cca Glatko brašno
 - 
                                          prstohvat Sol
 - 
                                          prstohvat Papar
 
Upute
Povrtni popečci/polpete idealni su za dane kada ste u stisci s vremenom, ali volite pojesti zdrav i zanimljiv prilog uz meso.
Na omjere kod sastojaka ne morate paziti, dodajte/oduzmite po svojoj želji, a ovako ih radim ja:

Priprema
| 
                       1 
                        Gotovo 
                         | 
                    |
| 
                       2 
                        Gotovo 
                         | 
                    
                                             U povrće dodajte jaja, brašno, peršin, češnjak, posolite, popaprite i promiješajte da se svi sastojci sjedine.  | 
                  
| 
                       3 
                        Gotovo 
                         | 
                    |
| 
                       4 
                        Gotovo 
                         | 
                    

              





                                
                                
                                
                                
                                
                
                



