Sastojci
-
2 veća komada Krumpir
-
1 žlica Mast
-
1 veći komad Luk
-
2 režnja Češnjak
-
1 komad Mrkva
-
15 dkg Špek
-
15 dkg Suho meso
-
količina po želji Šampinjoniumjesto šampinjona možete staviti i vrganje
-
1 žlica Koncentrat od rajčice
-
1 dcl Bijelo vino
-
1 žlica Brašno
-
1 kom Kiselo vrhnje
-
Sol
-
Papar
-
Mljevena paprika
-
Peršin
Upute
Priprema
1
Gotovo
|
Na zagrijanu mast stavimo sitno sjeckani luk. |
2
Gotovo
|
Nakon što su šampinjoni ispustili vodu dodamo kockice krumpira, sitno sjeckani češnjak, kosani peršin, koncentrat rajčice te začinite sa paprom i mljevenom crvenom slatkom paprikom. Sve dobro promiješamo. Sastojke podlijmo s bijelim vinom i vodom (ili temeljcem ako imate) da bude dva-tri prsta iznad krumpira, i kuhamo na srednjoj vatri dok krumpir ne bude kuhan. |
3
Gotovo
|
|
4
Gotovo
|
|