0 0
Medaljoni u umaku od bijelog vina

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Svinjski lungić 0.5 kg
Češnjak 4 kom ili češnjak u prahu
Vegeta 1 žlica
Papar Prstohvat
Sol Prstohvat
Pasirana rajčica 1,5 dcl Domaća rajčica
Bijelo vino 2 dcl

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

Medaljoni u umaku od bijelog vina

Značajke:
  • Glavno jelo

Odlično jelo za svečanu večeru :)

  • 40 minuta
  • Broj obroka 4
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Začinjene medaljone kratko popržiti u tavi, dodati začine, vino i domaću rajčicu.

 

Priprema

1
Gotovo

Meso izrezati na male kolutiće, lagano posoliti i popapriti

2
Gotovo

Na tavi medaljone popržiti minutu sa svake strane, te dodati 1 dcl vina

3
Gotovo

Dodati nasjeckani češnjak ili češnjak u prahu te dodati žlicu vegete i dinstati 10-15 miunta.

4
Gotovo

Dodati domaću pasiranu rajčicu i zaliti sa ostatkom vina te dinstati još 15-20 minuta.

5
Gotovo

Uz medaljone možete poslužiti njoke. Dobar tek :)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Pogačice sa sirom i špekom
Sljedeći
ZAGORSKA JUHA ZA HLADNE DANE
prijašnji
Pogačice sa sirom i špekom
Sljedeći
ZAGORSKA JUHA ZA HLADNE DANE

Dodajte svoj komentar