0 0
Šnicle u umaku od češnjaka i bijelog vina

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Šnicle svinjskog buta 4 kom
Češnjak 4 kom
Peršin svježe sjeckan
Bijelo vino 3 dcl
Goveđa kocka 1 kom
Sol
Papar

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Šnicle u umaku od češnjaka i bijelog vina

Jako ukusne i mekane svinjske šnicle u umaku od češnjaka i bijelog vina :)

Značajke:
  • Glavno jelo
Kuhinja:
  • 120 min
  • Broj obroka 2
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Priprema

1
Gotovo

Šnicle očistite od nepotrebnih dijelova, te ih uvaljajte u brašno i kratko popržite na ulju u što dubljoj tavi.

2
Gotovo

Šnicle izvadite van, i na tom istom ulju popržite sjeckani češnjak dok ne poprimi zlatno žutu boju.

3
Gotovo

Dodajte 1- 1,5 dcl vina i pirjajte 1-2 min

4
Gotovo

Meso vratite u tavu i dodajte 3 dcl mlake vode u kojoj je razmućena goveđa kocka, dodajte svježi peršin

5
Gotovo

Dodajte papra i soli i sve zajedno pirjati minimalno sat i pol.
Po potrebi dodavati vode i vina.

6
Gotovo

Šnicle možete poslužiti sa čistom kuhanom rižom.
:)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Domaći kruh sa sjemenkama
prijašnji
Domaći kruh sa sjemenkama

Dodajte svoj komentar