0 0
Šnicle u umaku od češnjaka i bijelog vina

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Šnicle svinjskog buta 4 kom
Češnjak 4 kom
Peršin svježe sjeckan
Bijelo vino 3 dcl
Goveđa kocka 1 kom
Sol
Papar

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Šnicle u umaku od češnjaka i bijelog vina

Jako ukusne i mekane svinjske šnicle u umaku od češnjaka i bijelog vina :)

Značajke:
  • Glavno jelo
Kuhinja:
  • 120 min
  • Broj obroka 2
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Priprema

1
Gotovo

Šnicle očistite od nepotrebnih dijelova, te ih uvaljajte u brašno i kratko popržite na ulju u što dubljoj tavi.

2
Gotovo

Šnicle izvadite van, i na tom istom ulju popržite sjeckani češnjak dok ne poprimi zlatno žutu boju.

3
Gotovo

Dodajte 1- 1,5 dcl vina i pirjajte 1-2 min

4
Gotovo

Meso vratite u tavu i dodajte 3 dcl mlake vode u kojoj je razmućena goveđa kocka, dodajte svježi peršin

5
Gotovo

Dodajte papra i soli i sve zajedno pirjati minimalno sat i pol.
Po potrebi dodavati vode i vina.

6
Gotovo

Šnicle možete poslužiti sa čistom kuhanom rižom.
:)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Domaći kruh sa sjemenkama
Sljedeći
Moraš skupit svo povrće
prijašnji
Domaći kruh sa sjemenkama
Sljedeći
Moraš skupit svo povrće

Dodajte svoj komentar

escort Muğla Aydın Escort bayan Çanakkale Escort escort bayan balıkesir