0 0
PILETINA NA MOJ NAČIN

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Piletina 600g
Gljive 200g Šumske
Grašak 50g
Mrkva 400g
Krumpir 100g
Slanina 200g
Sol
Papar
Timijan
Jaje 1kom
Krušne mrvice

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

PILETINA NA MOJ NAČIN

Značajke:
  • Predjelo
  • 30 min
  • Broj obroka 4
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Na ulju pirjamo luk i šumske gljive.Dodamo temeljac i vrhnje, pustimo da prokuha. Sve zajedno blendiramo da dobijemo gusti nadjev, dodamo 1jaje i malo krušnih mrvica. Sve zajedno spojimo…

Priprema

1
Gotovo

Nadjev od gljiva

Na ulju pirjamo luk i šumske gljive.Dodamo temeljac i vrhnje, pustimo da prokuha. Sve zajedno blendiramo da dobijemo gusti nadjev, dodamo 1jaje i malo krušnih mrvica. Sve zajedno spojimo.

Pileći file istučemo batom za meso začinimo i stavimo na slaninu. Na file stavimo nadjev od gljiva i kroz sredinu grašak. Sve zajedno zarolamo u prozirnu foliju i kuhamo na 96c 20-ak minuta. Pustimo da se ohladi.

2
Gotovo

Pire od mrkve

Stavimo kuhati mrkvu i krumpir. Kada je kuhano ostavimo 1dcl vode u kojoj se kuhala mrkva i krumpir. Blendiramo i ispasiramo.

TONIchef

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Kolač sa rupama
Sljedeći
LOSOS NA AZIJSKI NAČIN
prijašnji
Kolač sa rupama
Sljedeći
LOSOS NA AZIJSKI NAČIN

Dodajte svoj komentar