0 0
Hrenovke u lisnatom tijestu

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrenovke u lisnatom tijestu

Ukusno, jednostavno, brzo :)

  • 25 minuta
  • Srednje zahtjevno

Sastojci

Upute

Podjeli

Brzo i jednostavno za pripremu, idealnio za druženje! Sve što trebate je razvaljati lisnato tijesto, dodati hrenovke narezane na kolutiće, premazati žumanjkom i ubaciti u pećnicu 🙂

Priprema

1
Gotovo

Za pripremu ovih ukusnih zalogaja trebat će vam svega tri jednostavna koraka! :)

2
Gotovo

Odmrznite lisnato tijesto, pa ga razvaljajte i izrežite na trakice ( VAŽNO lisnato tijesto ne smijete mijesiti kako ne biste uništili njegovu 'lisnatu' strukturu, samo ga lagano razvaljajte).

3
Gotovo

Lagano premažite žumanjkom, položite hrenovke (ja sam koristila male, odnosno 'koktel' hrenovke, koje sam dodatno prerezala na pola).
Zarolajte, premažite žumanjkom i izvana, posložite jedne do drugih, pa posipajte origanom.

4
Gotovo

Pecite cca 18-20 minuta na 200 C na srednjoj rešetki (ovisno o pećnici).
U slast ;)

5
Gotovo

Mateja Feljan

Gastro amaterka koja se voli igrati slatkim & slanim namirnicama :)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Kisela repa sa grahom
Sljedeći
Rižoto s paprikom i piletinom
prijašnji
Kisela repa sa grahom
Sljedeći
Rižoto s paprikom i piletinom

Dodajte svoj komentar