0 0

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Krumpir 1 kg
Kranjska kobasica 4 kom
Crveni luk Pola glavice
Mrkva
Šampinjoni 2-3 manja
Parmezan
Začini Vegeta,sol,papar

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Zapečeni krumpir sa kobasicama

Značajke:
  • Glavno jelo

Zapečeni krumpir sa kranjskim kobasicama

  • Sat i 40 minuta
  • Broj obroka 2
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Vrlo jednostavan recept, i kratko vrijeme pripreme.

 

Priprema

1
Gotovo
60 min

Oguliti krumpir i narezati ga na manje komade, nasjeckati pola glavice crvenoga luka, nasjeckati pola mrkve i 2 šampinjona.
Premazati zdjelu za pečenje sa maslacem, i prethodne sastojke smješati, začiniti sa začinima i staviti peći u pećnicu na sat vremena 200 C

2
Gotovo
30

Nakon 60 minuta pećenja, dodajte kranjske kobasice narezane na kolutiće.

3
Gotovo

Nakraju posipajte parmezanom i stavite u pećnicu na još 5 minuta.

Mario Maričković

Mladi gastro amater koji se od posla opušta u kuhinji uz eksperimentiranje s hranom

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
JUHA OD BUNDEVE
Sljedeći
Cous cous s umakom od junetine
prijašnji
JUHA OD BUNDEVE
Sljedeći
Cous cous s umakom od junetine

Dodajte svoj komentar