0 0
Varivo od poriluka s puno mesa

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Poriluk 2 komada
Crveni luk 2 komada
Paprika jedna
Mrkva jedna
Krumpir 5 komada
Junetina 200 g
Kranjska kobasica 8 komada
Suhe kosti 400 g
Začini sol, papar, kocka za juhu, crvena paprika, koncentrat rajčice
Mast 100 g

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Varivo od poriluka s puno mesa

Značajke:
  • Variva
Kuhinja:

Za prave gurmane koji vole poriluk!

  • 70 minuta
  • Broj obroka 4
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Gusto varivo od poriluka koje možete jesti bez kruha!

Priprema

1
Gotovo

Na otopljenu mast dodati sitno narezani luk i papriku.

2
Gotovo

Kada se sve poprži, dodati junetinu isjeckanu na kockice.

3
Gotovo

Kada meso izgubi crvenu boju, dodati kobasice narezane na šnite.

4
Gotovo

Dodati sol, papar, mljevenu crvenu papriku, koncentrat rajčice i kocku za juhu. Sve pomiješati i kada kobasica lagano dobije izgled blago pečene, dodati mrkvu narezanu na šnite i krumpir u kockama.

5
Gotovo

Dodati narezani poriluk i zaliti vodom.

6
Gotovo

Dodati suhe kosti i kuhati dok se kuhinjom ne prostre miris kuhanog poriluka. Dobar tek!

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Cous cous s umakom od junetine
Sljedeći
Sataraš s tjesteninom
prijašnji
Cous cous s umakom od junetine
Sljedeći
Sataraš s tjesteninom

Dodajte svoj komentar

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
lose money