1 0
Umak od jetrica sa žgancima

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Jetrica svinjska 500 g
Crveni luk 2 glavice
Palenta 400 g
Češnjak 2 češnja
Brašno 50 g
Vrhnje za kuhanje 1 dcl

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Umak od jetrica sa žgancima

Značajke:
  • Glavno jelo

Jednostavno i fino!

  • 50 minuta
  • Broj obroka 2
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Ručak ili večera uz koje je neizbježna zelena salata!


Priprema

1
Gotovo

Na masnoći prepržimo luk. Kad zacakli, dodamo jetrica.

2
Gotovo

Pržimo dok jetrica izgube krvavu boju i njhov sok ishlapi.

3
Gotovo

U međuvremenu napravimo palentu.

4
Gotovo

Kad su jetrica skoro gotova, dodamo češnjak, vrhnje za kuhanje i malo brašna pomiješanog s vodom.

5
Gotovo

Pomiješati i servirati! Dobar tek!

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Sataraš s tjesteninom
Sljedeći
Lisnato tijesto s pizza punjenjem
prijašnji
Sataraš s tjesteninom
Sljedeći
Lisnato tijesto s pizza punjenjem

Dodajte svoj komentar