0 0
Piletina u umaku od šampinjona

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Piletina
Šampinjoni 6 srednjih komada
Kiselo vrhnje 200 g (jedna čašica)
Topljeni sir 2 listića
Sol
Papar

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

Piletina u umaku od šampinjona

Značajke:
  • Glavno jelo

Ukusna, jednostavna i brza piletina :)

  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Piletina u umaku idealan je brzinski ručak, za njegovu pripremu potrebno je svega 20 minuta vremena 🙂

Priprema

1
Gotovo

Piletinu usitnite na trakice, popržite na ulju / masti. Nakon što je piletina gotova, prebacite je u drugu posudu te na toj masnoći par minuta popržite šampinjone (možete dodati i jedan češanj češnjaka). Nakon što su šampinjoni poprimili zlatno-žutu boju dodajte kiselo vrhnje, dva listića topljenog sira (kako bi se smjesa zgusnula), pa promiješajte i ostavite na laganoj vatri nekoliko minuta.

2
Gotovo

Nakon što su se sastojci povezali ponovno dodajte piletinu kako bi se sjedinila s umakom, posolite, popaprite, ostavite dvije minute na laganoj vatri, povremeno promiješajte.
Eto, lakše ne može ;) U slast!

Mateja Feljan

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Kiflice sa salamom i sirom
Sljedeći
Moja domaća pizza
prijašnji
Kiflice sa salamom i sirom
Sljedeći
Moja domaća pizza

Dodajte svoj komentar