0 0
Palačinke od banana i kokosa sa šumskim voćem

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Jaje 2 kom
Banana 2 kom
Cimet po želji
Kokosovo brašno 1 žlica
Gussnel 1 žlica
Šumsko voće 1 šalica
Ekstrakt vanilije 1 žličica
Med po želji

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

Palačinke od banana i kokosa sa šumskim voćem

Značajke:
  • Desert

Vrlo jednostavan, ukusan i zdrav recept, pogodan za osobe koje zbog zdravstvenih problema izbjegavaju gluten i šećer.

  • 20min
  • Broj obroka 2
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli





Priprema

1
Gotovo

Izmutite jaja pjenjačom, dodajte izgnječene banane, malo cimeta, kokosovo brašno, gussnel i sjedinite sve zajedno.

2
Gotovo

Tavu zagrijte i nauljite, rasporedite masnoću (osobno koristim kokosovu mast) ravnomjerno po tavi. Za svaku palačinku potrebne su vam dvije do tri žlice smjese, koju stavljate jednu preko druge i onda žlicom malo raširite, tako da ipak ostanu deblje. Palačinke pecite na srednje jakoj vatri oko 3 minute sa jedne strane, drugu stranu možda i kraće.

3
Gotovo

Šumsko voće začinite sa žličicom ekstrakta vanilije (naravno, možete dodati i šećer, ali u ovoj zdravoj verziji ćemo ga izostaviti) i stavite na malo jaču vatru. Kada se tekućina koju je voće pustilo reducira, maknite sa vatre. Ako pak nemate dovoljno tekućine iz voća za umak, dodajte malo vode i isto tako prokuhajte dok se zgusne.

4
Gotovo

Staviti malo šumskog voća sa umakom preko palačinke, te preliti sa malo meda. Na to staviti još jednu palačinku, prekriti sa nešto više voća sa umakom i sve dovršiti žlicom meda. Dobar tek!

FoodMaster91

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Moja domaća pizza
Sljedeći
Tatarski biftek
prijašnji
Moja domaća pizza
Sljedeći
Tatarski biftek

Dodajte svoj komentar