0 0

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Podesite porcije:
Lisnato tijesto 1
Hrenovke 2
Senf
Origano
Parmezan

Spremi ovaj recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hrenovka fornetti

Značajke:
  • Glavno jelo
Kuhinja:

Ukusno i fino, umjesto hrenovki možete staviti kobasicu, a umjesto senfa kechap ili umak po želji.

  • 25 min
  • Broj obroka 4
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

Brzi i jednostavni za pripremu, idealni za druženje! Sve što trebate je razvaljati lisnato tijesto, dodati hrenovke narezane na kolutiće, umak po želji i ubaciti u pećnicu 🙂

Priprema

1
Gotovo

Razvaljajte lisnato tijesto na debljinu 0,5 cm i razrežite na trake kao što je prikazano na slici.

2
Gotovo

Na lisnato tijesto stavite manju žličicu senfa i po jedan kolutić hrenovke

3
Gotovo
20

Zarolajte lisnato tijesto da izgleda kao na slici, premažite žumanjkom i posipajte origanom i/ili parmezanom.
Stavite u pećnicu na 20 min 200 C

Mario Maričković

Mladi gastro amater koji se od posla opušta u kuhinji uz eksperimentiranje s hranom

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Brza i fina integralna tjestenina
Sljedeći
Granola pločice
prijašnji
Brza i fina integralna tjestenina
Sljedeći
Granola pločice

Dodajte svoj komentar

escort Muğla Aydın Escort bayan Çanakkale Escort escort bayan balıkesir