0 0
Beefsteak u umaku od zelenog papra s krumpirićima

Podijelite ga na društvenoj mreži:

Ili možete jednostavno kopirati i dijeliti taj url

Sastojci

Juneći biftek 2
Krumpir 0,5kg Mladi
Zeleni papar 1 vrećica
Konjak 2 žlice
Vrhnje za kuhanje po želji
Sol
Papar
Maslinovo ulje
Ulje

Spremi ovaj recept

Morate prijaviti se ili registrirati za označavanje / favorit ovog sadržaja.

Beefsteak u umaku od zelenog papra s krumpirićima

Značajke:
  • Glavno jelo
Kuhinja:
  • 40 min
  • Jednostavno

Sastojci

Upute

Podjeli

biftek marinirati u ulju soli i papru ( običan pac tak da umak dođe do izražaja kasnije) peći na grill tavi po želji kak ko voli (ja nadelam medium rare)

mladi krumpir skuham 10min, narežem na lađice, začinim solju, zelenim paprom i pećem još 25 min (200 C) na maslinovom ulju

kocku maslaca otopim, dodam mrvljeni i zeleni papar u zrnu, pržiti 3-4 minute, dodati 2 žlice konjaka, čekati da alkohol ispari. Dodati vrhnje za kuhanje i kratko prokuhati. Servirati po želji i uživati. Ovo jednostavno jelo m je otkriće. Uživajte D.T.

Priprema

1
Gotovo

marinirati biftek

2
Gotovo

kuhati/speći mladi krumpir

3
Gotovo

napraviti umak

4
Gotovo

speći biftek

tomislavjelic

mlad, lud, voli kuhat, voli ekipna druženja, dobru klopu i cugu :)

Recenzije recepta

Još nema recenzija za ovaj recept, upotrijebite donji obrazac da biste napisali svoju recenziju
prijašnji
Kolač od mandarine i kokosa
Sljedeći
Puretina s mlincima
prijašnji
Kolač od mandarine i kokosa
Sljedeći
Puretina s mlincima

Dodajte svoj komentar